Kannabispäiväkirja

Kannabispäiväkirja on apuväline kannabiksen käytön seuraamiseen ja sen pohtimiseen. Päiväkirja on tehty kuvitusta myöten yhteistyössä nuorten kannabista käyttävien kanssa. Myös ammattilaisilta kerättiin palautetta päiväkirjasta testivaiheessa. Kannabispäiväkirja sopii henkilökohtaiseen käytönseurantaan sekä työn tueksi erilaisissa palveluissa. Kannabispäiväkirjaa voi täyttää joko yksin tai yhdessä ammattilaisen kanssa.

Päiväkirjaan merkataan viikkokohtaisesti kunkin päivän kohdalle mahdollinen käyttö, käyttömäärä (grammaa tai kertaa), paljon rahaa kului sekä yleisfiilis, johon käyttäjä saa itse määritellä seuraako esimerkiksi olotilaa ennen kannabiksenkäyttöä, vai sen jälkeen.

Lisäksi päiväkirjassa on pohdittavia kysymyksiä kannabiksen käyttöön liittyen sekä viikkokohtaisesti yksi vastattava kysymys, jonka avulla käyttäjä voi avata itselleen käytön motiiveja, käytön haittoja sekä niitä tilanteita, jotka vähentävät tai estävät käyttöä. Lisäksi päiväkirjassa on tyhjää tilaa käyttäjän omille ajatuksille ja havainnoille.

Mustavalkoisen version kannabispäiväkirjasta voi täyttää tietokoneella, tallentaa teksteineen ja myös tulostaa alla olevan linkin takaa.

–> Linkki mustavalkoiseen kannabispäiväkirjaan <–