Kannabishankkeen arviointitutkimukset

Kannabisinterventio nuorille kannabiksen käyttäjille -hanke toteuttaa kevään aikana arviointitutkimuksen hankkeessa tuotetuista materiaaleista ja niiden toimivuudesta. Tutkimus toteutetaan sekä ammattilaisten, että nuorten keskuudessa ja se koostuu kahdesta osiosta, verkkokyselystä ja haastatteluista.

Kyselyn tavoitteena on arvioida kannabishankkeessa kehitettyjen työkalujen ja KASVI-intervention käytettävyyttä omassa työssäsi ja niiden käytön mahdollisia vaikutuksia kohtaamiesi nuorten kannabiksen käyttöön. Lisäksi kysymme ovatko työkalut vakiintuneet osaksi työtäsi sekä yleisemmin mielipiteitäsi nuorten kannabiksen käytöstä ja sen syistä.

Verkkokysely löytyy osoitteesta: https://q.surveypal.com/kannabishanke_ammattilaisten_kysely

Linkkiä saa jakaa myös eteenpäin. Vastanneiden kesken arvomme 3 kpl 20 euron arvoista digitaalista lahjakorttia sekä 10 kpl kannabispelikortteja. Vastausaikaa 30.6. saakka.

Tutkimukseen vastaaminen tapahtuu nimettömänä, eikä vastauksia voida liittää vastaajan henkilöllisyyteen. Kyselyn lopussa pyydämme sähköpostiosoitteesi mahdollista jatkotutkimusta sekä palkinnon arvontaa varten. Niin tämä kysely kuin mahdollinen jatkotutkimus ovat täysin vapaaehtoisia ja voit keskeyttää tutkimukseen osallistumisen missä vaiheessa tahansa. Kyselyyn vastaamiseen menee noin 20 minuuttia ja voit seurata miten paljon olet edennyt kyselyssä alla olevasta palkista.

Arviointitutkimuksen yhtenä tavoitteena on selvittää nuorilta millaisilta kannabishankkeessa kehitetyt työkalut vaikuttavat heistä. Nuorille suunnattu kysely:
https://q.surveypal.com/kannabishanke_nuorten_kysely

Toivoisimme, että voisit jakaa kyselyä nuorille.

Arviointitutkimuksen toteuttaa Tampereen yliopiston sosiologian tohtoriopiskelija Aleksi Hupli (aleksi.hupli@tuni.fi) yhteistyössä kannabishankkeen ohjaustyöryhmän kanssa.