Kannabishankkeen arviointitutkimus nuorille

Kannabisinterventio nuorille kannabiksen käyttäjille -hanke toteuttaa kevään aikana arviointitutkimuksen hankkeessa tuotetuista materiaaleista ja niiden toimivuudesta. Tutkimus toteutetaan sekä ammattilaisten, että nuorten keskuudessa ja se koostuu kahdesta osiosta, verkkokyselystä ja haastatteluista.

Kyselyyn pääset tästä: https://q.surveypal.com/kannabishanke_nuorten_kysely

Tutkimukseen vastaaminen tapahtuu nimettömänä, eikä vastauksia voida liittää vastaajan henkilöllisyyteen. Kyselyyn vastaamiseen menee noin 30 minuuttia.

Vastaajien kesken arvotaan 3 kpl 20 euron arvoista digitaalista lahjakorttia valitsemaasi palveluun seuraavista (https://www.r-kioski.fi/tuotteet/lahjakortit/) sekä 10 kpl kannabispelikortteja, joten voit halutessasi jättää lopuksi sähköpostiosoitteesi arvontaa varten. Sähköpostiosoitetta ei voida yhdistää vastauksiin. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Arviointitutkimuksen tavoitteena on kysyä millaiselta kannabishankkeessa kehitetyt työkalut vaikuttavat nimenomaan kannabista käyttävien nuorten mielestä. Jos kannabishanke on sinulle jo
entuudestaan tuttu, olemme myös kiinnostuneita, onko työkaluilla ja kannabishankkeessa kehitteillä olevalla KASVI-interventiolla ollut vaikutusta omaan käyttöösi. Mutta, jos et ole aikaisemmin kuullut kannabishankkeesta, ei haittaa! Esittelemme hankkeen ja siinä kehitetyt työkalut tarkemmin osiossa 3. Kysymme myös yleisesti omasta kannabiksen käytöstäsi ja
mielipiteitäsi liittyen nuorten kannabiksen käyttöön.

Arviointitutkimuksen toteuttaa Tampereen yliopiston sosiologian tohtoriopiskelija Aleksi Hupli (aleksi.hupli@tuni.fi) yhteistyössä kannabishankkeen ohjaustyöryhmän kanssa. Lisätietoja saat

Kannabishankkeen projektipäälliköltä Kim Kannussaarelta (kim.kannussaari@ehyt.fi)