Loppuvuoden verkkokoulutukset

Meillä saa puhua kannabiksesta -verkkokoulutuksessa saat tietoa kannabiksesta ja ammattilaisten työn tueksi kehitetystä KASVI-kannabisinterventiosta, joka pitää sisällään työkaluja kannabiksen käytön puheeksi ottoon sekä käytön vähentämisen ja lopettamisen tueksi. Koulutus kestää kaksi tuntia, joiden aikana kysymyksiä voi esittää chatin välityksellä.

Koulutusten ajankohdat (kaikissa koulutuksissa on sama sisältö):

to 10.9.20 klo 13-15
to 24.9.20 klo 13-15
to 8.10.20 klo 13-15
to 22.10.20 klo 13-15

Ilmoittaudu koulutukseen: Klikkaa tästä

Pyydämme ilmoittautumista, koska lähetämme koulutuksen osallistumislinkin sähköpostiisi koulutusta edeltävänä päivänä.

 

Zoom koulutukseen liittyminen

Avaamalla koulutuslinkin pääset Zoom-ohjelmistoon, jossa koulutus pidetään. Zoom toimii Windows, Mac, Linux, iOS ja Android -laitteilla. Mikäli et ole aiemmin käyttänyt Zoomia, ohjelmiston lataaminen alkaa automaattisesti tietokoneella linkkiä painettuasi. Mobiilikäyttöön asentamiseen ohjeet alempana.

Ennen koulutusta osallistuja kirjoittaa nimensä ohjelmaan, jonka jälkeen valitaan Join with Computer Audio.

Voit tässä vaiheessa testata myös äänen toimivuuden klikkaamalla Test speaker and microphone-painiketta, sekä myöhemmin perusnäkymän vasemmasta alalaidasta. Koulutuksissa kommunikoidaan pääasiassa tekstichatin välityksellä, jota avustava työntekijä yleensä valvoo. Tietokonenäkymässä Chat-painike on alalaidassa, mobiilissa sinne pääsee Participants painikkeen takaa, vasemmasta alalaidasta.

Ohjeet mobiilikäyttöön

Mobiilikäytössä koulutuslinkin kautta avautuu seuraavanlainen näkymä:

Mikäli olet aiemmin asentanut Zoom-sovelluksen puhelimeen, voit painaa Join meeting painiketta, joka avaa koulutuksen. Mikäli et ole asentanut Zoom-sovellusta aiemmin, voit ladata sen Google Playsta tai suoraan Zoomin sivuilta. Tämän jälkeen voit seurata Join meeting painiketta koulutukseen.