Kyytiin kesken matkan 2.0

Moikka, Olen Sami Sorjonen ja hyppään matkaan hankkeen loppuun saakka. Minun pala kakkua hankkeessa on markkinointi ja verkostotyö eli käytännössä jo kehitettyjen materiaalien, kannabis.eu oma-apusivuston ja menetelmien jalkauttaminen kentälle ja tiedon levittäminen hankkeesta. Tarvittaessa myös koulutan nuorten kanssa työskenteleviä ammattilaisia, Meillä saa puhua kannabiksesta-koulutuksissa.

Hanke on minulle ennestään tuttu sillä olen aiemmin työskennellyt YAD Youth Against Drugs ry:ssä, Itse mutta ei yksin hankkeessa sen oma-apu sivuston suunnittelun , rakentamisen ja ylläpidon merkeissä. Olemme myös yhdessä hankkeen työntekijöiden kanssa vetäneet Kannabis ja oma-apu ohjelmaa esimerkiksi Nuori 2020 tapahtumassa. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi. Olen aiemmin työskennellyt Nuoriso-ohjaajana Helsingin nuorisoasiainkeskuksella sekä joitain vuosia lastensuojelun sijaishuollon erityisyksiköissä jo mainitun projektityön lisäksi.

Odotuksissa on tavata nuorisoalan ihmisiä niin kasvotusten kuin verkonkin välityksellä ja saada levitettyä hankkeessa jo kehitettyjä materiaaleja nuorisotyön kentälle.